Muska mantısının hazırlanışı ile ilgili detayları okuduktan sonra, aklıma birkaç soru geliyor. Hamuru yoğururken hangi kıvamın ideal olduğunu anlamak için bir ipucu var mı? Ayrıca iç harcını hazırlarken soğanların suyunu çıkarmak için özel bir yöntem var mı? Son olarak, pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı ki mantılar tam kıvamında olsun? Bu süreci daha da kolaylaştıracak önerileriniz var mı?
Muska mantısının hazırlanışı ile ilgili detayları okuduktan sonra, aklıma birkaç soru geliyor. Hamuru yoğururken hangi kıvamın ideal olduğunu anlamak için bir ipucu var mı? Ayrıca iç harcını hazırlarken soğanların suyunu çıkarmak için özel bir yöntem var mı? Son olarak, pişirme süresi tam olarak ne kadar olmalı ki mantılar tam kıvamında olsun? Bu süreci daha da kolaylaştıracak önerileriniz var mı?
Cevap yaz