Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Hazır yufka kullanarak mantı yapmak, özellikle vaktin kısıtlı olduğu günlerde çok pratik bir seçenek. İç harcın lezzetini artırmak için dinlendirmek fikri de oldukça mantıklı. Peki, yufkaları katlarken bir sıkıntı yaşadınız mı? Üçgen şeklini verirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Ayrıca, evde hazırlanan yufka kullanmanın lezzet farkı hakkında deneyimlerinizi duymak isterim. Mantıların yanına hangi sosu tercih ettiniz?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Hazır yufka kullanarak mantı yapmak, özellikle vaktin kısıtlı olduğu günlerde çok pratik bir seçenek. İç harcın lezzetini artırmak için dinlendirmek fikri de oldukça mantıklı. Peki, yufkaları katlarken bir sıkıntı yaşadınız mı? Üçgen şeklini verirken dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Ayrıca, evde hazırlanan yufka kullanmanın lezzet farkı hakkında deneyimlerinizi duymak isterim. Mantıların yanına hangi sosu tercih ettiniz?
Cevap yaz