Mantı tarifini okuduktan sonra hemen mutfakta denemek istiyorum. Özellikle Kayseri yöresine özgü olduğu belirtilmiş, bu da merakımı artırıyor. Hamurun hazırlanması ve iç harcının karıştırılması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Salça sosunun hazırlanması da çok keyifli olmalı. Sizce mantının yanında servis edilen yoğurt ve baharatlar, lezzetini nasıl etkiliyor? Bu tarifteki malzemeleri kullanarak kendi damak tadıma uygun farklı baharatlar eklemeyi de düşünüyorum. Sizce hangi baharatlar mantıya daha çok yakışır?
Mantı tarifini okuduktan sonra hemen mutfakta denemek istiyorum. Özellikle Kayseri yöresine özgü olduğu belirtilmiş, bu da merakımı artırıyor. Hamurun hazırlanması ve iç harcının karıştırılması aşamaları oldukça pratik görünüyor. Salça sosunun hazırlanması da çok keyifli olmalı. Sizce mantının yanında servis edilen yoğurt ve baharatlar, lezzetini nasıl etkiliyor? Bu tarifteki malzemeleri kullanarak kendi damak tadıma uygun farklı baharatlar eklemeyi de düşünüyorum. Sizce hangi baharatlar mantıya daha çok yakışır?
Cevap yaz