Bu domates soslu mantı tarifini okurken, aklıma hemen annemin yaptığı o enfes mantılar geldi. Hamuru yoğururken hissettiğim o kıvam, iç harcın baharatlarıyla birleşince gerçekten harika bir lezzet ortaya çıkıyor. Domates sosunun o güzel rengi ve aroması, mantıyı daha da çekici hale getiriyor. Sıcak servis edildiğinde, özellikle kış aylarında insanın içini ısıtan bir yemek oluyor. Sizce de yoğurt ve pul biber ile süslemek mantının tadını katlamıyor mu? Ayrıca, tarifteki alternatif malzemelerle denemeler yapmak da çok keyifli. Gerçekten de aile ile birlikte paylaşılacak özel bir yemek. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu domates soslu mantı tarifini okurken, aklıma hemen annemin yaptığı o enfes mantılar geldi. Hamuru yoğururken hissettiğim o kıvam, iç harcın baharatlarıyla birleşince gerçekten harika bir lezzet ortaya çıkıyor. Domates sosunun o güzel rengi ve aroması, mantıyı daha da çekici hale getiriyor. Sıcak servis edildiğinde, özellikle kış aylarında insanın içini ısıtan bir yemek oluyor. Sizce de yoğurt ve pul biber ile süslemek mantının tadını katlamıyor mu? Ayrıca, tarifteki alternatif malzemelerle denemeler yapmak da çok keyifli. Gerçekten de aile ile birlikte paylaşılacak özel bir yemek. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz