Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Özellikle misafir sofralarında tercih edilen bir lezzet olması, patates mantısının ne kadar sevildiğini gösteriyor. Patateslerin haşlanması ve ezilmesi kısmı oldukça pratik, evdeki malzemelerle kolayca yapılabilmesi de büyük bir avantaj. Peki, bu tarife biraz farklılık katmak isterseniz, sizce hangi malzemeleri eklemek mantıklı olur? Kıyma veya peynir gibi alternatif iç harçlar denemeyi düşünür müsünüz? Ayrıca, fırınlama süresiyle ilgili farklılıklar yaşanabilir demişsiniz, bu konuda kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Bu tarif gerçekten iştah açıcı görünüyor! Özellikle misafir sofralarında tercih edilen bir lezzet olması, patates mantısının ne kadar sevildiğini gösteriyor. Patateslerin haşlanması ve ezilmesi kısmı oldukça pratik, evdeki malzemelerle kolayca yapılabilmesi de büyük bir avantaj. Peki, bu tarife biraz farklılık katmak isterseniz, sizce hangi malzemeleri eklemek mantıklı olur? Kıyma veya peynir gibi alternatif iç harçlar denemeyi düşünür müsünüz? Ayrıca, fırınlama süresiyle ilgili farklılıklar yaşanabilir demişsiniz, bu konuda kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz